X-treme +13 år

Holdtype: X-treme holdet er for den øvede svømmer, som ønsker et stærkt socialt træningsfællesskab med nye, anderledes og udfordrende aktiviteter.

Sted: Svømmecenter Nordvest og Silkeborg Højskole.

Tidspunkt: 

Krav: for at være en del af X-treme holdet skal man mestre alle 4 stilarter og kunne tilbagelægge 1000 meter på under 20 minutter. Derudover skal man være en god holdkammerat, besidde et stort gåpåmod og have en positiv indstilling til udfordringer. Det forventes at man kommer til minimum 3 træninger om ugen, samt at man deltager i alle holdets aktiviteter. Svømmerne på X-treme er 13 år og ældre.

Holdbeskrivelse: X-treme holdet er et sportsligt og socialt fællesskab for svømmere, der vil. Holdet har fokus på sjov, udfordringer, vand, konkurrencer og frem for alt gode og unikke oplevelser. Disse findes i en anderledes aktivitetskalender med deltagelse i Open Water events, DM i livredning, DGI Water Challenge, DGI Landsmesterskaber og enkelte almindelige svømmestævner, såsom SSK klubmesterskaber. Træningen vil primært være svømning efter programmer, hvor der lægges fokus på at have det hårdt og sjovt. Sæsonen tilrettelægges, så der løbende trænes op til holdets mange forskellige konkurrencer. Til fællestræningen med All In holdet vil der ikke være bane svømning, men i stedet blive konkurreret i vandaktiviteter og -spil. Lørdag vil styrketræning foregå sammen med K1.

Tilmelding: kontingentsatsen på X-treme er 1250 kr, som betales halvårligt.

For mere information kan X-treme træner Jacob Friis kontaktes på mail: jaco7747@gmail.com

Tilmelding